ngeunaan Company

kami pabrik produsén di Guangzhou, China, kami profésional dina make equipments tahap kualitasna alus sarta equipments paméran ku merek Reichytruss saprak taun 2003, ngawengku sagala rupa aluminium truss, tahapan aluminium, tahap mobile, tahapan truss, paméran truss, tahapan cahaya trussing, munara lift, cahaya stand, aluminium tangga, tangga, tahapan kaca, tahap LED, lanté tarian LED, pindah tenda, tenda paméran jeung bisi hiber, bisi jalan, bisi panggung cahaya, bisi rak ABS jsb tilepan na tim kami boga sabudeureun 80 staf, 30% ti antarana anu insinyur sarta technicians.

Ngalanggan Pikeun Newsletter kami

Pikeun inquiries ngeunaan produk atanapi pricelist urang, mangga ninggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.

Tuturkeun Kami

dina média sosial urang
  • 7189078c
  • a3f91cf3
  • 3cdd6ed31
  • 400f8e40
  • 412f3928
WhatsApp Online Chat!