About Company

kita pabrik pabrik ing Guangzhou, CHINA, kita profesional ing make Alat tataran kualitas dhuwur lan Alat pameran merek saka Reichytruss wiwit taun 2003, kalebu kabeh jinis aluminium truss, tataran aluminium, tataran mobile, tataran truss, pameran truss, tataran cahya trussing, menara elevator, cahya ngadeg, aluminium andha, andha, tataran kaca, tataran LED, lantai Karawitan LED, obah tarub, tarub pameran lan cilik pesawat, cilik dalan, cilik tataran cahya, ngono rak ABS etc. lempitan lan tim kita wis watara 80 Staff, 30% saka wong sing engineers teknisi.

Langganan Kanggo Newsletter Kita

Kanggo pitakonan bab produk utawa cenik kita, mangga ninggalake email kanggo kita lan kita bakal ing tutul ing 24 jam.

Tindakake kita

ing media sosial kita
  • 7189078c
  • a3f91cf3
  • 3cdd6ed31
  • 400f8e40
  • 412f3928
Tampilan Online Chat!